Читај ми!

„Бриџертон“ остаје без згодног војводе од Хејстингса

„Бриџертон“ изгледа губи на изазовности. У глумачкој екипи друге сезоне најгледаније „Нетфликсове“ серије неће бити Реге Жан Пејџ, који је тумачио улогу Сајмона Басета, војводу од Хејстингса.

Глумац који је светску славу стекао захваљујући учешћу у Бриџертону, 31-годишњи Реге Жан Пејџ направио је пометњу међу обожаваоцима серије, преноси Њујорк пост.

Пејџ ће, без сумње, недостајати онима који су волели лик војводе од Хејстингса.

Британски глумац рекао је да његово учешће у серији и планирано да траје само једну сезону. „Требало је да дам свој допринос и да онда породица Бриџертон крене даље“, објаснио је Пејџ у изјави за Варајети.

На званичном налогу серије на Твитеру све је разјашњено и то на начин како би то трачерски гуру из серије, лејди Вислдаун урадила.

„Док су све очи окренуте ка потрази лорда Антонија Бриџертона за виконтесом, опраштамо се од Реге Жана Пејџа, који је тако тријумфално глумио војводу од Хејстингса“, наводи се у објави.

„Недостајаће нам Сајмон, али он ће увек бити део породице Бриџертон. Дафне ће остати посвећена супруга и сестра, која ће помагати брату да се снађе у предстојећој друштвеној сезони и ономе што она нуди – још више интрига и романсе него што моји читаоци могу да поднесу“, закључује се у тексту лејди Вислдаун.

Пејџ се такође опростио од улоге и серије на друштвеној мрежи, али је одабрао Инстаграм.

„Вожња живота. Било ми је велико задовољство и привилегија да будем ваш војвода. Бити део ове породице – не само на екрану, већ и ван њега. Наша невероватно креативна и изванредна глумачка екипа, невероватни обожаваоци – све је то превазишло оно што сам могао да замислим“, написао је „војвода од Хејстингса“ уз фотографију свог лика.

Серија по сценарију Шонде Рајмс, заснована на најпродаванијим романима Џулије Квин, ушла је у фазу снимања друге сезоне током марта.

„Имамо мноштво нових ликова које ћемо представити“, најавио је у јануару Крис ван Дасен, један од аутора серије Бриџертон.

„Антони ће у наредној сезони имати огромну љубав и мислим да ће то бити тако дирљиво и тако лепо као што гледаоци прве сезоне очекују од наставка серије“, открио је Ван Дасен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи