Читај ми!

Катарина Жутић: „Породица“ није само имитација

Упркос томе што су се сви глумци у „Породици“ трудили да што боље „скину“ понашање и говор стварних ликова које глуме, глумица Катарина Жутић у улози Славице Ђукић Дејановић каже да њихов задатак и није била пука имитација, већ да је ликове требало провући кроз задату радњу.

Пошто Славицу Ђукић Дејановић не познајем, истраживала сам све интервјуе и јавне наступе до којих сам успела да дођем и покушавала да пронађем неку препознатљиву мимику, боју гласа, гестове, начин хода...

„Плашила сам се да нисам претерала. Пошто сам ја позоришна глумица, онда на камери умем да често одем корак даље“, искрена је глумица.

Каже за себе да није неки имитатор и да је то један посебан дар.

„Али то и није требало да буде пука имитација, већ је требало те ликове одиграти кроз написану радњу. Имитација је требало да буде само покривач суштинском делању ликова", истиче Жутићева.

„Ако смо то успели, онда смо успели да направимо добру серију“, додаје она.

На питање да ли је о утисцима о серији разговарала са својом мајком, Светланом Бојковић, каже да није, али да „она уме да буде жесток критичар“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи