Читај ми!

Тони Цетински – смех, сузе и трема на снимању нове музичке емисије „Студио“

Популарни хрватски поп певач Тони Цетински и један од омиљених вокала у региону, биће један од гостију раскошног музичког спектакла, емисије „Студио“, која на мале екране стиже 20. марта у 21 час на Првом програму Радио-телевизије Србије.

Тони Цетински – смех, сузе и трема на снимању нове музичке емисије „Студио“ Тони Цетински – смех, сузе и трема на снимању нове музичке емисије „Студио“

У наредних 14 седмица кроз студио Студија продефиловаће више од 50 музичких звезда нашег региона. У премијерној емисији, поред Цетинског наступиће Саша Матић и Невена Божовић, а судећи по речима гостију и организатора, очекују нас још нека изненађења и неочекивани обрти.

Шта је Тони припремио сазнаћемо вечерас, а судећи по видео-материјалу са снимања, на њега је посебан утисак оставило извођење нумере Здравка Чолића. Цетински је истакао да има трему од интерпретације песме ове музичке величине.

„Господине Здравко Чолићу, велика ми је част што сте ми честитали својевремено мојих 25 година каријере и ја бих сад вама честитао још шест пуних *** година, ако не и више. Ваш главни фан, Тони Цетински!“, рекао је певач.

Током рада у тонском студију, Тони је у сузама прекинуо снимање песме јер је, како тврди, „имао кнедлу у грлу“.

„Ја проживљавам те стихове другачије... Некад те, тако те емотивно разнесе нека велика песма, да више уопште не знаш где си, јеси ли... и како је све брзо прошло“, поверио је свој емитивни доживљај певач, а о којој нумери се ради сазнајте у 21 час на РТС1.

Тони Цетински ће се у току емисије Студио показати у још једном, потпуно неочекиваном издању и то као ди-џеј звезда. Тако ће, у околностима потпуног затварања ноћних клубова услед епидемиолошке ситуације, донети гледаоцима РТС-а бар делић клупске атмосфере.

Позната ТВ лица, Славко Белеслин и Бојан Ивковић, биће водитељи Студија током наредних 14 недеља. Поверили су да једва чекају почетак емитовања, када ћемо видети, чути и доживети све оно о чему се говорило у многобројним медијским најавама новог несвакидашњег музичког шоу-програма.

Сви у региону и широм света могу пратити премијере емисије Студио, осим путем РТС1 и преко РТС-ове платформе РТС Планета, а за поновно гледање или ако неку емисију пропустите можете их погледати (недељом преподне, након премијерног емитовања суботом увече), у терминима који вама буду одговарали на интернет платформи РТС Планета.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи