Читај ми!

Снима се филм по истинитој причи о медведу који је угинуо од кокаина

Неки од најбољих филмова засновани су на истинитим причама. Међу њима ће бити и остварење о медведу који је случајно појео 31 килограм кокаина.

Кокаинског медведа (Cocaine Bear) режираће Елизабет Бенкс, америчка глумица, продуценткиња и редитељка, а продукције ће се латити Фил Лорд и Крис Милер, пише портал Lad Bible

„Универзал пикчерс“ стаће иза трилера који се снима по истинитом догађају из 1985. године. Сценарио за Кокаинског медведа, открива Варајети, пише Џими Варден, али се остало држи у тајности.

Колико год деловало невероватно, у Кентакију је 1985. медвед заиста угинуо поред путне торбе у којој је био кокаин.

У торби је, како је касније утврђено, било више од 31 килограма првокласног кокаина. Пакет је избачен из авиона кријумчара Ендруа Торнтона.

Када је пронађена кријумчарена роба, чија се вредност процењује на суму од око 15 милиона долара, остало је тек 40 празних пакетића расутих око животиње.

„Његов стомак је буквално до врха био пун кокаина. На планети нема сисара који би то могао преживети“, рекао је стручњак који је прегледао медведа.

Како наводи Индипендент, Торнтон је био бивши правник и полицајац у одељењу за наркотике. Када се упустио у шверц кокаина, користио је „цесну”, мањи авион, да из Колумбије допрема робу у Џорџију, и то тако што је пакете бацао у ненасељена подручја.

Сам Торнтон је погинуо када је искочио из авиона и, према званичном извештају, ударио главом у реп летелице због чега није могао да отвори падобран.

Четрдесетогодишњак је пронађен на прилазном путу у Ноквилу, у Тенесију.

У гардероби коју је носио пронађено је 4.500 долара у готовини, пиштољ, ножеви и кључеви авиона.

Медвед о коме се снима филм, сада је препариран и може се видети у продавници „Кентаки фор Кентаки” у Лексингтону. Назван је Пабло Ескобар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи