Читај ми!

Палату принца Акима из Замунде „глуми“ кућа репера Рика Роса

Принц Аким у наставку филма „Принц открива Америку“ поново креће на пут из измишљене Замунде, где се налази дом краљевске породице и њеног будућег наследника. Највећи део дешавања у Замунди снимљен је у Џорџији, у палати и на имању репера Рика Роса, на периферији Атланте.

Екипи филма Принц открива Америку 2 врата свог имања на периферији Атланте отворио је репер Рик Рос, пише Варајети.

„Наш велики проблем је био да нађемо кућу која би имала димензије раскошне палате“, признаје Џеферсон Сејџ, шеф продуцентског тима задуженог за проналажење локација за снимање.

Сејџ и његов тим обишли су много локација пре него што су се нашли на имању Рика Роса.

Летњиковац од 4.180 квадратних метара у предграђу Атланте, у америчкој савезној држави Џорџији, део је имања које се простире на нешто више од 95 хектара. Посед је, пре него што га је купио Рик Рос, био у власништву боксера Евандера Холифилда.

Са 12 спаваћих соба и трпезаријом која може да прими до сто људи, луксузна кућа била је тачно оно што су тражили редитељ филма Крег Бревер и Сејџ.

„Фоаје са двоструким степеништем био је савршен. У кући су две прелепе велике собе са џиновским прозорима и високим плафоном. Користили смо пет кључних простора које смо претворили у Замунду“, објашњава Сејџ.

Две просторије су адаптиране како би изгледале као краљева спаваћа соба и трпезарија.

Репер каже да је филм Принц открива Америку из 1988. можда његов најомиљенији филм, и да је био узбуђен када је видео Едија Марфија и Арсенија Хола како шетају његовим имањем.

„Променили су тапете у трпезарији, па сам их замолио да то не склањају. Такође, направили су тај огроман трпезаријски сто за 50-60 људи и оставили су ми га на поклон“, не скрива задовољство Рос.

Принц открива Америку најпопуларнији је филм америчког глумца Едија Марфија. 

Тридесетак година након што је први пут дошао у Америку тражећи жену свог живота, принц Аким, кога је на великом платну оживео Марфи, и даље трага, али овог пута за давно изгубљеним сином, који би требало да преузме трон. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи