Читај ми!

Овако ће изгледати Круела де Вил Еме Стоун

Први трејлер за филм „Круела“ са Емом Стоун у насловној улози управо је стигао и открива бројне детаље о којима аутори до сада нису желели да говоре.

Ема Стоун савршено каналише подлост у трејлеру за „Дизнијеву“ нову Круелу. Филм се фокусира на младу верзију озлоглашене Круеле де Вил из чувене приче 101 далматинац, пише Си-Ен-Ен.

„Године 1970. у Лондону, млада модна дизајнерка Естела де Вил постаје опседнута псећим кожама, посебно кожом далматинаца, све док на крају не постане немилосрдна и застрашујућа злобница позната као Круела“, наводи се у опису студија „Дизни“.

„Ствар је у томе што сам рођена бриљантна. Рођен сам лоша – и помало луда“, каже Ема Стоун у трејлеру.

У глумачкој екипи филма Круела (Cruella), осим Стоунове, су и Ема Томпсон, која глуми баронесу, Џоел Фрај, Пол Волтер Хаузер, Марк Стронг и Емили Бичам.

Крејг Гилеспи, редитељ остварења Ја, Тоња, режирао је Круелу.

Глен Клоуз, који је 1996. године на великом платну оживела Де Вилову у римејку филма 101 далматинац, извршни је продуцент најновијег остварењу о злој богаташици која воли препознатљив црно-бели дезен. 

У поход на светске биоскопе, ако све буде ишло по плану, Круела креће 28. маја. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи