Читај ми!

Прави се ново „Украдено лице“, не римејк него наставак

Адам Вингард, режисер новог филма „Украдено лице“, чија је продукција у току, каже да није у питању римејк него наставак који следи након оригиналног акционог хита из 1997. године.

У оригиналном остварењу Украдено лице (Face/Off) главне улоге тумачили су Николас Кејџ и Џон Траволта, а режирао га је Џон Ву.

Агент ФБИ Шон Арчер, којег је играо Траволта, изгарао је од жеље да се освети за смрт свог сина. Терориста који је одговоран за Арчерову трагедију је Кастор Трој, којег је на великом платну оживео Кејџ.

Да би створио савршену маску, Траволтин лик се подвргава радикалној козметичкој операцији лица која учини да изгледа као Кастор Трој.

Међутим, након што се његов непријатељ пробуди из коме, преузима лице које је за собом оставио агент ФБИ и настаје хаос.

Адам Вингард, амерички синеаста који је режирао филм Годзила против Кинг Конга и написао сценарио за многа остварења, најавио је да никада неће покушати да преправи оригинал, већ да покушава да настави причу.

„Никада не бих преправљао или радио римејк Украденог лица. То је савршен акциони филм. Сајмон Барет и ја пишемо директан наставак!“, написао је Вингард на Инстаграму

Поменути Барет, који је косценариста каже да је Адам деличмично разјаснио ствари на Инстаграму: „Украдено лице је чудесан филм, никада не бисмо покушали да поново створимо његову чаролију, али веома смо узбуђени због онога што смо планирали“.

Мала је вероватноћа да ће се то десити, али уколико се Траволта и Кејџ буду вратили да би репризирали ликове, поставља се питање да ли би имали исту енергију 25 година касније.

У овој, раној фази развоја филма зна се врло мало о томе шта ће се догодити са (новим и старим) ликовима, али, они који воле оригинално Украдено лице надају се да ће нова прича задржати „магију и лудило“ оригинала, чак и ако две глумачке звезде не могу да врате.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи