Читај ми!

Милан Громилић и Нигор о новој сезони „На вечери код“: Уз добру забаву учинили смо добро дело

У понедељак, 22. фебруара од 22 часа на Првом програму РТС-а почиње емитовање друге сезоне кулинарског шоуа „На вечери код", у ком познате личности отварају врата свог дома и показују какви су кувари и домаћини. Учесници 12 нових епизода ове оригиналне емисије су: Сања Вучић, Иван Михаиловић, Ивана Петерс, Зорана Павић, Милан Громилић, Нигор, Борис Пинговић, Александра Бурсаћ, Вељко Кузманчевић, Ана Станић, Тијана Дапчевић и Бојан Васковић. О томе како су се снашли у кухињи и да ли је пре снимања било вежбања, разговарали смо са Нигором и Миланом Громилићем.

„Волим да кувам и сналазим се одлично у кухињи, волим да спремам пријатељима, уживам у томе, баш и синоћ су ми били гости, правио сам им неке кобасице од мангулице и били су одушевљени. Није ми то током снимања представљало никакав проблем, а пошто ми је риба специјалитет ту сам био неприкосновен“, поделио је Нигор своје искуство.

Милан се сложио са њим и додао да је и он љубитељ кувања и провођења времена у кухињи: „За своју вечеру сам направио нешто ново, што сам први пут тада спремао, желео сам тако и морао сам да се припремим у смислу да сам прво то јело направио пријатељима па сам онда после две-три вечери сервирао својим гостима у емисији“.

Чињеница да емисија има хуманитарни карактер и да је овом приликом освојено милион динара за прихватилиште за децу Београда, била је јако битна свим такмичарима и представљала је прави мотив за учествовање у овом шоу-програму.

„Са радошћу прихваташ овакав задатак, иако је снимање веома напорно јер се ради сваки дан, али када се све заврши осећај је прелеп јер знамо да смо сви ми учинили једно добро дело“, објаснио је Громилић.

Обојица се слажу да им ништа није представљало велики изазов јер су са чарима кухиње одавно упознати. Уживали су у сјајним јелима и дружењу, пошто се углавном међусобно и познају, али сада су први пут и вечерали заједно.

Такмичарског духа је било али су се трудили да буду сасвим објективни приликом оцењивања.

Гледаоци ће већ од 22. фебруара моћи да погледају прву епизоду нове сезоне и открију ко је посебно одушевио својим кулинарским умећем, ко је добио највише оцене и из којих крајева света су се спремали (не)обични специјалитети.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи