Читај ми!

Крај је прве сезоне, али не брините – Бошковићи ће се вратити

Иако вечерас после дневника приказујемо последњу епизоду прве сезоне хумористичке серије „Случај породице Бошковић“, доживљаји њених јунака нису завршени. Увелико се припремају нове авантуре те необичне београдске породице.

Многи од вас поистоветили су се са сада већ познатим лицима – очеви који себе препознају у неким ситуацијама створили су емпатију према Гаврилу, глави породице Бошковић.

Женски део публике заволео је Данијелу, великог борца која је нуклеус породице, а млађи су се везали за двоје тинејџера и радо понављају њихове реплике. Речју – Случај породице Бошковић је серија за све генерације.

„Фантастичне реакције. Лагао бих ако бих рекао да то нисам очекивао, јер смо сви предано и некако темељно радили и онда на почетку тих неколико првих епизода људима је било потребно да се навикну на формат и оно што ми њима нудимо. Ово је једна врста хумора који је ретко код нас виђен, па смо знали да ће требати мало времена да се уходају“, каже глумац Радивоје Буквић.

Бошковићи су током 50 епизода проговарали о неким дубинским стварима које их тиште, о којима људи често мисле, али их не изговарају на глас. Судећи по рекацијама, све оне који прате серију, највише занима шта ће се овим урбаним јунацима, догодити у будућности.

„Десило ми се да ми је једне вечери комшија закуцао на врата, негде предвече. Ја сам отворила врата, и испоставило се да је дошао са својом малом ћерком која је желела да упозна Данијелу. Она мене зна као Наташу, али сада је више нисам Наташа ја сам за њу сада Данијела. Онда је дошла код нас и питала ме је - шта ће да се деси да Данијелом, да ли ће да заврши факулет“, присећа се глумица Наташа Марковић.

Одговор на то и друга питања, донеће на пролеће друга сезона серије Случај породице Бошковић, а која ће нас изненадити новим јунацима и новим глумцима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи