Читај ми!

Гордан Кичић – глумац, сценариста, продуцент или редитељ

Гордан Кичић, осим што је глумац, опробао се и као сценариста, продуцент и редитељ. Гостујући у Београдскох хроници, каже да је, пре свега, драмски уметник.

Све професионалне улоге у којима се опробао, како каже Гордан Кичић, више су му се на неки начин десиле. У некима намерава да се задржи, неке ће можда наставити у зависности од пројеката и околности, али је пре свега глумац.

Као гост у серији Случај породице Бошковић, признаје да се дивно осећао у друштву својих колега и у сарадњи са редитељем, али напомиње да у пројектима где је позван да глуми, ствари посматра искључиво из те перспективе.

„Гледам да будем што тачнији и најискренији и у доброј комуникацији са редитељем, са текстом који ми је дат и гледам да будем само глумац. Немам ту ширу перспективу зато што не мислим да за то постоји разлог“, напомиње Кичић.

Признаје да му је серија Мама и тата се играју рата обележила ову јесен. Публика је сјајно реаговала, гледаност је била изванредна, чак је и стручна јавност имала речи похвале. Друга сезона се увелико ради, пише се сценарио.

„Узбуђени смо и сви ови тмурни дани су обојени разговорима о судбини породице Радисављевић. Тако да гледамо да ово неко време у коме се налазимо учинимо што продуктивнијим и што креативнијим и да се спремимо за неке боље околности“, каже на крају гостовања у Београдској хроници Гордан Кичић. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи