Читај ми!

За „Варајети“ нема горих филмова у 2020. од ових

Година која ће ускоро остати иза нас, без дилеме, може се окарактерисати као тешка и баш због тога нам је било потребно много више лепих дистракција него иначе. Ипак, неки од филмова које смо премијерно гледали 2020. године, према оцени листа „Варајети“, више делују као казна.

На листи 10 остварења која су добила оцену да су најгора, налазе се филмови који су лоше осмишљени, без драматике, здравог хумора или пак досадни. 

Први филм на листи Варајетија је Дулитл са Робертом Даунијем Џуниором, римејк хита из 1998. године у којем је са животињама комуницирао Еди Марфи.

Замршена прича и Дауни Џуниор који више прича са самим собом него са животињама само су неке од замерки које гледаоци имају на овај филм. 

Вицешампионска позиција припала је остварењу о репортеру који постаје трговац оружјем The Last Thing He Wanted, док се за бронзу изборио филм I'm Thinking of Ending Things

Варајети износи више критика и на један филм који је у Србији стекао бројне обожаваоце. У питању је Песма Евровизије: Прича ватрене саге, дугогодишњи пројекат Вила Фарела.

Остварењу се замера што никако да се одлучи да ли исландски пар пева добро или пева „толико лоше да нам се то свиеђа“, као и то што уместо да дâ сатиричан приказ самог такмичења, представља га као смешно, што оно није.  

Најбољи међу најгорима, према  су и филмови Guest of Honour, The Painted Bird, 365 дана, Artemis Fowl, The Roads Not Taken са Хавијером Бардемом, те Капоне са Томом Хардијем у насловној улози.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи