Читај ми!

Стижу нове „Камионџије", а са њима и Јелена Ступљанин као свастика Сека

Ако сте волели Пају и Јарета, вероватно ћете волети и Жићу и Бају. Камионџије за 21. век стижу нам 28. децембра у 20 сати на Првом програму РТС-а.

Једна од улога у серији Камионџије ДОО, припала је Јелени Ступљанин, за којом је врло успешна година. 

„Ово су потпуно нове ‘Камионџије', али, као што ће бити приказано у првој епизоди, на неки начин можда и јесте неки омаж, мада нико од нас то на тај начин није помињао", рекла је, гостујући у Јутарњем програму, глумица Јелена Ступљанин и додала да је била велики обожаватељ Камионџија.

Нове Камионџије снимане су по сценарију Гордана Михића а у режији Филипа Чоловића.

„Кроз један велики рад, труд и забаву, могу да кажем да смо сви дали све од себе, почевши од продукције ‘Нира' која је од почетка иза ове серије, сви смо уложили максимум своје енергије и посвећености, да од овога направимо нешто лепо, ново, радосно и весело", додала је глумица која игра Секу - сестру Жићине супруге Даре.

„Играм свастику Жићину, а Жићу игра Тихомир Станић. Она има своју неку причу, неке своје животне одлуке, које су пуне перипетија, заплета. Она је једна одлучна и храбра жена у једном мушком свету, како она то види, и са тиме се бори", објаснила је Ступљанин.

Јелена је ангажована и у серији Случај породице Бошковић. Игра улогу поштарке Живке.

„У тој серији, моја улога је врло јединствена и као што је Катарина лепо написала сценарио, тако и већина гостујућих ликова, има свој хумористички простор у серији којим даје подршку главним ликовима", рекла је Јелена.

Са глумицом Наташом Марковић, која тумачи једну од главних улога у Случају породице Бошковић, Јелена је сарађивала и на снимању серије Лисице.

„Дивно је што смо се опет среле на сету. Ишчекивала сам заправо да поново радим са Наташом коју и приватно и као глумицу ценим, обожавам. Осећај је био као да никада нисмо ни престајале да снимамо", додала је глумица.

Коментаришући ангажовања током 2020. године, Јелена каже да је задовољна, захвална и срећна, нарочито због тога што су пројекти на којима је радила доживели успех.

Издвојила је кратки филм Николе Стојановића и Нађе Петровић - Све како треба, који је у Прованси на фестивалу добио специјалну награду и америчку серију Предстража.

субота, 12. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи