Читај ми!

Миодраг Радоњић: У „Бошковићима” глумим јунака који тражи своју љубав

У 23. епизоди серије о Бошковићима коју је публика заволела, и сваке вечери у 20 часова прати животне ситуације јунака серије на Првом каналу РТС-а, појавиће се нови лик. Вечерашња епизода под називом „Проклета је Америка“, интересантна је јер у дом породице Бошковић стиже Микси и открива да јој је за петама извесни Живорад, кога глуми Миодраг Радоњић.

Глумац Миодраг Радоњић је гостујући глумац у серији о Бошковићима, а преко „Скајпа" укључио се у Јутарњи програм РТС-а.

Памтимо га по улогама у Балканској међи и серији Јужни ветар, где глуми опасне момке. Улога у серији о Бошковићима је мало другачија.

„Улога ми је пријала и била ми је изазов, јер тај жанр до сада нисам играо, а у професионалном смислу нисам снимао ситком", рекао је глумац Миодраг Радоњић.

Гледао сам епизоде које су емитоване до сада, нисам епизоду у којој ја глумим и врло сам радознао како ће то да испадне.

Публика је навикла да лик који играш искреираш сам, да ли је то и овог пута тако?

„Јесте, имао сам прилику захваљујући редитељу и креативној продуценткињи и осталим колегама. Добио сам слободу да се играм са овом улогом да буде обојена јарким бојама, па смо чак увели и говорну ману лика", истакао је глумац.

Шта је пресудило да прихватиш да глумиш у серији?

„Мене је позвао редитељ који је желео да глумим овог јунака у једној епизоди, јер се прича врти око тог јунака који тражи своју љубав", истакао је глумац.

Додаје да се нада да ће позориште убрзо добити живот који му припада.

Пре месец и по дана завршено је снимање филма Јужни ветар 2, очекује се премијера представе Аудијенција, глуми и у Београдском драмском позоришту.

субота, 12. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи