Читај ми!

На улицама Рима Том Круз и "Немогућа мисија 7"

Ни ковид 19 не зауставља "Немогућу мисију" која више него икад оправдава свој назив. Глумац Том Круз је са екипом стигао у Рим где снима најновију епизоду познатог серијала „Немогућа мисија 7“.

Филм се снима у самом центру Рима на улицама Трибуна Кампители, Корадо Рићи, Фори Империјали. Италијански парламент је поносан на чињеницу да велике филмске продукције настављају да бирају Рим као локацију за своје филмове.

"Након локдауна је примећен интензиван пораст захтева за снимање у нашем граду, у периоду од јуна до августа. Наша Канцеларија за филм примила је 596 захтева, док их је у 2019. години било 583. И ми као град их прихватамо као што смо ауторизовали Лотус Продакшн за снимање новог филма Немогућа мисија", истичу из италијанског Парламента.

Снимање филма Немогућа мисија 7, је велики захват како организацијски тако и економски уз усвајање свих скруполозних процедура за превенцију вируса уз дневне тестове за целокупну трупу и глумце, дезинфекцију амбијената и опреме.

Снимање у Италији ће коштати 35 милиона евра од којих ће 18 милиона бити потрошено у Риму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи