„Суперјунак Самсам“, први синхронизовани цртаћ после шест месеци стиже у биоскопе

Након шест месеци паузе и престанка рада биоскопа због пандемије коронавируса, коначно ће и најмлађа публика моћи да ужива у маштовитим авантурама, синхронизованим анимираним филмовима. Прва међу њима је француска анимација „Суперјунак Самсам“ која ће се од 5. септембра наћи на великом платну домаћих биоскопа и редовном репертоару.

У домаћем студију увелико је припремљена синхронизација филма Суперјунак Самсам у чијој су поставци учествовали глумци Ђурђина Радић, Стефан Бузуровић, Ања Мит, Павле Јеринић, као и телевизијска водитељка и новинарка Данијела Бузуровић, трудећи се да својим гласовима верно дочарају анимиране ликове предвођене суперјунаком Самсамом.

Након скоро стотину урађених страница у дечијем француском магазину Pomme d'Api и након успешног телевизијског серијала, анимирани суперјунак Самсам поприма нову димензију у кинематографији и постаје дугометражно остварење које приказује малог суперхероја у препознатљивом црвеном костиму којег је публика широм планете упознала и заволела још 2007. године.

Млади и неустрашиви Самсам има готово све оно о чему би космички јунак могао да сања: херојске родитеље, много супер пријатеља и сопствени летећи тањир којим истражује свемир....

Прецизније, све осим једне ствари – његове супермоћи се још нису појавиле.

Када нова девојчица у школи Мега почне да подучава Самсама супермоћима, он у мистериозној другарици проналази шансу за откривањем својих надљудских способности.

Њих двоје заједно крећу у космичку авантуру која их учи да, пријатељство и храброст могу бити оно најважније о чему сањају.

Редитељ Танги де Кермел везао се, како каже, за малог космичког јунака још 2007. године када је Самсам постојао у виду серијала за децу и када је стекао велику популарност широм Европе.

„Одмах ми се допао космички универзум који је илустратор Серж Блок створио око Самсама, допала ми се научна фантастика за децу која прати авантуристичко путовање малог дечака и његових прјатеља. Мислим да ће публика препознати љубазан и позитиван лик“, закључио је редитељ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 15. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи