Милица Зарић спремно дочекује почетак позоришне сезоне

Позоришта коначно отварају своја врата на радост публике, али и на радост глумаца који су се после висемесечне паузе зажелели „даски које живот значе“. Београдско драмско позориште ће 4. септембра, уз поштовање свих прописаних мера, сезону отворити на летњој сцени представом „Трпеле“.

Гошћа Београдске хронике, глумица Милица Зарић, вредно је радила и током пандемије и карантина и припремала се за премијеру представе Читач која је у контролисаним условима као затворена премијера одржана 10. јуна.

„Ако нам услови дозволе, у октобру Београдско драмско позориште припрема месец премијера, а једна ће бити и премијера представе Читач у режији Бориса Љешевића. Тако да се радујемо и чекамо тај октобар, а 4. и 5. септембра отварамо летњи сцену БДП-а, 'Арену', како смо је назвали, представом Трпеле која је добро позната, награђивана и веома емотивна“, наводи позната глумица.

Признаје да није радила једино у време ванредног стања, тако да не може рећи да јој је посао недостајао. Осим у позоришту, снима и серију Тајне винове лозе  у продукцији „Телекома“ и извршној продукцији „Метро продакшна“ на челу са Дејаном Караклајићем, а која ће бити приказана на РТС-у.

„У питању врло лепа прича по идеји и причи Мирјане Бобић Мојсиловић. Код нас до сада није било тог жанра, а у питању је породична драма са елементима мелодраме. Учествује плејада изврсних глумаца и много нових, младих глумаца који су фантастични и велико ми је задовољство да сам учествовала у овом пројекту“, каже на крају гостовања у Београдској хроници глумица Милица Зарић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 15. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи