И поред свих недаћа, завршено снимање серије „Каљаве гуме“

У Београду је, после вишемесечне паузе, завршено снимање серије „Каљаве гуме“ редитеља Миодрага Ћертића. Десет епизода премијерно ће бити емитовано на нашем програму следеће године.

Каљаве гуме су искрена и емотивна прича о одвојености од деце која живе у иностранству, о старењу, трагању за собом и љубављу. Главна јунакиња је удовица из Београда која одлази код сина у Америку и преко интернета упознаје сродну душу.

„Прича о једној жени која је зашла у зреле године и потпуно почиње нови живот. Почиње од нуле, одлази у Америку и мења себе, начин живота и начин размишљања“, наводи Горица Поповић која тумачи насловну улогу.

Редитељ Миодраг Мики Ћертић је задовољан након напорног снимања. Истиче пожртвованост и екипе, и остварене роле у овој, како каже, романтичној комедији.

„Фантастичан камео Горана Султановића, њеног првог мужа који се враћа кроз целу серију где је прогони као дух, док она експериментише са новим стварима, док улази у нове сфере које није ни сањала да постоје“, објашњава редитељ.

У глумачкој подели су и светске звезде.  Партнера Горице Поповић игра Крис Малки, Хенк из култне серије Твин Пикс. Запажену епизодну улогу остварила је и Аида Туртуро, публици позната као сестра Тонија Сопрана.

„У серији има свега, али је она највише о животу и односима између људи. Највише ми се свидело што говори о обичној жени која није имала живот какав је желела. Људи ће се саживети са тим. Има смешних ликова, има озбиљних ликова, али највише ми је драго што сам упознала Горицу и сарађивала са њом“, наглашава Аида Туртуро.

Занимљиво је и да је серија добила наслов по популарном кантри хиту који говори о човеку који је добио кредит да би купио камионет, а затим позвао девојку да се провозају и искаљају гуме.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 15. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи