Погледајте како ће изгледати „Смрт на Нилу“ Кенета Бране

Кенет Брана је поново у улози чувеног лика, измишљеног детектива Херкула Поароа. Након великог интересовања и фантастичног успеха филма „Убиство у Оријент експресу“, домаћа публика имаће прилику да, по коначном отварању биоскопа поново ужива у још једној адаптацији дела чувене британске списатељице Агате Кристи – „Смрт на Нилу“.

После Убиства у Оријент експресу, ирски глумац Кенет Брана ухватио се укоштац са још једном легендарном Агатином причом потписујући режију и удобно се поново смештајући у улогу главног лика, детектива Херкула Поароа.

Како ће изгледати Бранина верзија Смрти на Нилу може да се види у првом трејлеру који је објавио дистрибутер "Twentieth Century Studios".

Смрт на Нилу је мистериозан трилер о емоционалном краху и смртним последицама изазваним опсесивном љубављу.

Путовање по Египту на гламурозном пароброду за белгијског детектива Херкула Поароа претвара се у застрашујућу потрагу за убицом, у тренуцима када се идилични медени месец савршеног пара, трагично завршава.

Насупрот пејзажима пустиње и величанствених пирамида у Гизи, ова прича о необузданој страсти и љубомори приказује беспрекорно одевене путнике, али и немилосрдне заплете који ће публику до краја оставити у нагађањима, до шокантног расплета.

Смрт на Нилу је раскошна прича о љубави, издаји и убиству, једна је од најчувенијих и најомиљенијих књига Агате Кристи.

За овај роман Агата је била инспирисана личним путовањима по Египту.

Осим Кенета Бране, у филму игра и Том Бејтмен (који понавља улогу Боуца из Убиства у Оријент експресу). Ту су и Анет Бенинг, Расел Бранд, Гал Гадот и други.

Сценарио за филм поново је написао Мајкл Грин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 15. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи