Трилер са Салмом Хајек од суботе у онлајн биоскопу „Мој OFF“

Узбудљиви трилер „Пројекат колибри“ са Салмом Хајек у главној улози на репертоару онлајн биоскопа „Мој OFF“ од 22. августа. За најмлађе, ту је едукативно-документарни филм „Прича о језеру“, док ће бесплатно бити доступно остварење „Магнус“ о актуелном светском шампиону у шаху, норвешком велемајстору Магнусу Карлсену.

Измишљена прича која својим заплетом може заварати да је у основи истинита, Пројекат колибри (The Hummingbird Project), са Салмом Хајек у главној улози, обогатиће од 22. августа постојећи и по квалитету приказаних остварења препознатљив репертоар онлајн биоскопа „Мој OFF".

Први пут у улози изразито моћне жене и неустрашиве шефице једне велике компаније Салма Хајек, заједно са глумцима Џесијем Ајзенбергом и Александером Скарсгордом чини неприкосновени трио канадског трилера у ком редитељ и сценариста Ким Нуен испитује крајње границе модерне дигиталне епохе.

Винсент (Ајзенберг) и Антон (Скарсгард) су актери високоризичне игре у којој се победа мери у милисекундама.

А који је њихов сан? Да изграде оптички кабл између Канзаса и Њу Џерзија који би их учинио милионерима.

Али ништа није једноставно за овај чудан тандем. Антон је мозак операције, Винсент је преварант и заједно гурају један другог до преломне тачке у њиховој бесмисленој авантури.

На пут им стаје нико други до њихова бивша шефица Ева Торес (Салма Хајек), моћна и манипулативна, незаустављива.

Добитник Гран-при жирија на 69. Међународном филмском фестивалу у Берлину, француски филм Милошћу божијом (By the Grace of God) који је приказан и на прошлогодишњем београдском Фесту, такође ће бити доступан од 22. августа у онлајн биоскопу „Мој OFF".

Онлајн публика имаће прилику да погледа филм о контроверзној теми злостављања малолетника од стране католичког свештенства, о дуготрајној тишини и саучешништву цркве у прећуткивању сексуалног злостављања деце у цркви, у Лиону.

Француско остварење нагарђиваног редитељ и сценаристе Франсоа Озона Милошћу божијом које је снимљено према истинитом догађају, иако је прво замишељно као документарни филм, на крају је добило игране оквире, а потом је приказано на неколико филмских фестивала.

Филм прати животне приче три одрасла човека – Александра, Франсоа и Емануела, њихове трауме и године борби са самима собом.

Након једног догађаја покреће се лавина сећања и започиње борба против суровог злочина.

Упоређујући своја лична трауматична искуства они преиспитују животе кроз љубавну, породичну и професионалну перспективу.

У четвртак, 27. августа, на адреси mojoff.net бесплатно ће бити приказан документарни филм Магнус о актуелном светском шампиону у шаху, норвешком велемајстору Магнусу Карлсену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 15. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи