„Каљаве гуме" од пролећа, упркос корони

Премијера серије „Каљаве гуме" чије је снимање после непуних месец дана од пада прве клапе прекинуло ванредно стање због пандемије коронавируса, планирана је за пролеће 2021. године. Глумица Ана Сакић тумачи лик попадије, и са снимања носи више него лепе утиске.

Сценарио серије Каљаве гуме потписује Миа Ћертић, а режира њен супруг Миодраг Ћертић. Својим учешћем у романтичној комедији од 10 епизода, Ана Сакић је била део снимања у доба ковида 19. 

Недуго након што је почело снимање серије у београдском студију на Дорћолу у фебруару ове године, проглашено је ванредно стање, тако да се после непуних месец дана екипа разишла. 

„Мени је било незгодно, пошто сам ја ушла у лик и у снимање и сутрадан се прекинуло. После паузе смо наставили са снимањем и снимање јиш траје. Оно што је незгодно је што се сада тешко иде за Америку, што тамо ништа не може да се снима, неки глумци који су отишли у Америку нису могли да се врате у Србију", рекла је, гостујући у Јутарњем програму, глумица Ана Сакић.

Каже да је она лично завршила са снимајућим данима, али и да се снимање за целу екипу одвија захваљујући „надљудским напорима".

Главни лик у серији је Весна коју тумачи Горица Поповић. Ту је и звезда Твин Пикса Крис Малки. Весна стицајем околности одлази у Америку где упознаје возача камиона који почиње да јој се удвара... И тако почиње романтична комедија.

Ана тумачи улогу попадије у цркви у Лос Анђелесу.

„Ова серија је нешто другачије, занимљиво, у питању је питка комедија. Сценарио је предиван и са редитељем Миодрагом Ћертићем сам сарађивала феноменално. Изненађена сам колико се у свакој секунди бавио глумцем, ништа није пропуштао...", поделила је Ана утиске са снимања.

Додаје да се убрзо завршава снимање и да је монтажа у току.

Нада се да ће се, имајући у виду ситуацију са коронавирусом, ипак све завршити у задатим терминима.

Ана Сакић је широј публици позната и по улози Ингрид у серији Село гори а баба се чешља, која се тренутно репризира на РТС-у.

„Радош Бајић је врло водио рачуна о томе како бира глумце, прво као глумце, а онда као људе, што је врло важно, тако да смо ми сви живели и радили као породица", рекла је Ана о снимању популарне серије.

Када је реч о њеном ангажману у САД, Сакићева каже да није очекивала да ће улогу тамо добити већ на првом кастингу. Са радошћу помиње и да је добитник награде на фестивалу у Москви, за допринос у интернационалном филму, и додаје да жели да се опроба и на тамошњем тржишту.

Премијера Каљавих гума је планирана за пролеће 2021. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 15. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи