За Тома Круза и "Немогућу мисију" без карантина у Норвешкој

Администрација Норвешке донела је одлуку да се карантин неће укинути за туристе који долазе из Шпаније, али је направила изузетак за америчког глумца Тома Круза и екипу филма “Немогућа мисија“. У плану је да се на јесен настави снимање неких од делова филма у Норвешкој.

„За екипу филма неће бити обавезан карантин", истакао је министар пољопривреде и прехране Олаг Болестад.

Снимање седмог и осмог наставка акционог филма Немогућа мисија, прекинуто је у фебруару месецу због пандемије коронавируса. Премијера седмог наставка филма планирана је за новембар 2021. године, а осмог наставка за новембар 2022. године.

„Планирано је да снимање буде изведено по прописаним мерама заштите. Глумци ће бити одвојени једни од других током боравка у Норвешкој, биће им доступно медицинско особље и мобилна лабораторија за тестирање", истакао је Олаг Болестад.

Такође, норвешки медији наводе да је глумац Том Круз лично тражио од норвешког премијера Ерне Солберг и министра културе Абид Раџе дозволу за снимање, које је прекинуто у фебруару.
Министарство културе саопштило је да је изузетак од карантина одобрен, јер је филм већ добио гарант од 5,44 нилиона долара од норвешког Института за филм за снимање у тој земљи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 15. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи