Олга Одановић: Глума је потреба и много недостаје глумцима

Како се у време изолације када је пандемија коронавируса праве пословни и приватни планови, испричала је глумица Олга Одановић гостујући у Београдској хроници.

Глумица је истакла да људи једва чекају да иду у позориште, јер је ово предуг период.

„Очекивали смо да ћемо играти представе. Како ствари стоје, јули је на измаку, не очекујемо да ћемо играти. Имамо крајем августа представу на Палићу, можда је и одиграмо. Глума је потреба и много вам недостаје, као најближи. На великој смо дистанци од глуме", истакла је глумица.

Спрема се велики лепи филм, који је копродукција и снимаће се у августу, на Хвару и у њему поред вас играју Жарко Лаушевић, девојчица Клара која има главну улогу у филму.

„Филм се зове Лето када сам научила да летим, и морам да кажем, по роману Јасминке Петровић. Љубица Луковић је направила драматизацију. Филм режира Раша Андрић", рекла је глумица Олга Одановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 15. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи