Јелена Ступљанин: Из „Каљавих гума“ идем у „Камионџије“

Поново је почело снимање ТВ серија. Како то изгледа у новим околностима, на снимању серије „Каљаве гуме“ зна Јелена Ступљанин. Прослављену глумицу након завршетка рада на овој серији чека Сека, нови лик нових „Камионџија“, још једне серије која ће се приказивати на програму РТС-а.

Пандемија коронавируса прекинула је снимање ТВ серије Каљаве гуме, коју за РТС ради извршна продукција "Easy E Films", према сценарију Мие Ћертић, у режији Миодрага Ћертића. Прва клапа серије пала је 18. фебруара и непуних месец дана касније екипа се разишла. Услови за наставак снимања су испуњени па су глумци поново пред камерама.

Од како је поново почело снимање, Јелени Ступљанин није лако јер ради на две серије истовремено.

„Напорно је. Срећом, Каљаве гуме ускоро завршавам иако се снимање серије наставља све до краја августа, лета, а ускоро почиње снимање серије Камионџије, која ће се исто приказивати на РТС-у“, објаснила је глумица.

Присећајући се рада уочи почетка епидемије коронавируса у Србији, Јелена Ступљанин открива да је снимање прекинуто у пола сцене: „Када смо поново кренули, континуитет мора да се одржи да бисмо сви изгледали исто, а сви смо се променили – два и по месеца нисмо снимали, неки од нас, као што сам ја, су се буцнули. Било је јако важно да све буде идентично, цела екипа је водила рачуна да када публика гледа да изгледа да је све снимано у једном дану“.  

Екипа под маскама 

Оно што је потпуно другачије у односу на период пре карантина је то што сви из екипе носе маске. 

„Стално смо прали руке, дезинфиковали их, сектор шминке и костима, сценографије, редитељи имали су визире, све је на високом нивоу“, прича глумица.  

Према њеној оцени, серија Каљаве гуме је романтична комедија.

„Главну улогу игра Горица Поповић, која игра жену која се након смрти мужа одлази код сина, Бојана Жировића, и његове жене – то сам ја – у Америку. Тамо крећу њена прилагођавања на тај живот“, прича гошћа Београдске хронике. 

Према првобитном плану, како истиче, приказивање серије Каљаве гуме требало је да почне у фебруару, због застоја у раду то више не може да се очекује, али свакако ће бити током 2021. године.  

Нове Камионџије 

Снимање римејка серије Камионџије тек треба да почне. Колика је доза оговорности с обзиром на популарност верзије са Чкаљом и Павлом Вуисићем? 

„Сви понављају да то нити може, нити треба да буде исто као ондашње Камионџије. Они су толико били легендарни, а ово сада ће бити данашње, наше Камионџије. Мислим да и редитељ Филип Чоловић и сви правимо нешто ново. Мој лик је нов, играм Секу, она је сестра Паулине Манов“, рекла је Јелена тек да гледаоцима заголица машту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи