Гласине су тачне, Џорџ Милер планира филм о Фуриози

Франшиза Побеснелог Макса ће, по свој прилици, бити богатија за још једно остварење. Редитељ Џорџ Милер потврдио је да ради на филму који ће пратити живот Императорке Фуриозе пре дешавања у Побеснелом Максу: Аутопуту беса.

Говорећи за Њујорк тајмс, Милер је потврдио да је почео да ради на кастингу глумаца да пронађе млађу глумицу за улогу Фуриозе у остварењу за које је сценарио написао током снимања Аутопута беса.

Материјал је написао како би Шарлиз Терон, која је глумила Фуриозу у филму, и други глумци имали дубље разумевање прошлости својих ликова.

„Био је то начин да помогнем Шарлиз и објасним осталима одакле она долази“, рекао је Милер.

Редитељ се надао да ће моћи да поново сарађује са Тероновом, користећи технологију подмлађивања током снимања, али је на крају одлучио да не иде тим путем.

„Дуго времена сам мислио да можемо да искористимо технологију компјутерске генерације слика да подмладимо Шарлиз, али мислим да, ипак, нисмо још достигли тај ниво. Упркос добром покушају у Ирцу, мислим да је то још пипав терен“, истакао је Милер.

Убрзо након што је Њујорк тајмс објавио интервју, Терон је на Твитеру поставила фотографију Милера уз текст: „Човек. Мит. Легенда. Заувек захвална, Џорџ.“

Што се тиче почетка снимања филма, који би требало да дубље уђе у Фуриозину прошлост и њено одрастање у „зеленом месту“, то је још несигурно проценити. Милер је планирао да га сними након што заврши остварење Three Thousand Years of Longing, у којем главне улоге играју Тилда Свинтон и Идрис Елба.

Међутим, пандемија ковида 19 одгодила је снимање, чиме је спречила Милера да планира ишта после тога.

„Када га завршимо и када се све слегне са пандемијом, видећемо шта ћемо моћи да урадимо са Фуриозом“, навео је аустралијски редитељ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи