А после Феста, 9. марта традиционално и – „Постфестум“

Фест и ове године, дан након последњег дана фестивала, излази са репризом одређених наслова у оквиру програма „ПостФЕСТум“. Деветог марта публика ће бити у прилици да на неколико локација види остварења која су обележила фестивал.

У Дворани културног центра биће приказана остварења Глас, Врба, Глориа Мунди, Ема и Украдени живот.  

У Дому омладине Београда заказане су пројекције остварења Полусестра, Лаки ин д скај, Бела побуна, Кишни дан у Њујорку и Истина.

Сви који 9. марта буду посетили „Синеплекс“ у тржном центру „Ушће“, биће у прилици да погледају филмове Млади Ахмед, Мутне воде и Идеални кандидат, док ће у „Фонтани“ бити приказани филмови Матер, Патроле, Бела као снег и Тајни агент.

У Југословенској кинотеци биће приказани филмови Истинита прича о Келијевој банди, Џоџо ребит и Малмкрог.

Фест је раније обавестио своју публику да ће се у оквиру програма „ПостФЕСТум“ у Комбанк дворани, 9. марта, бити организоване две пројекције филма Грех.

Обе пројекције су намењене гледаоцима који су имали улазнице за отказану пројекцију у Центру  „Сава“ 4. марта од 19 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи