„Хотел Београд“ премијерно приказан у Москви

Распродате карте за московску и београдску премијеру и велико интересовање медија, прате почетак дистрибуције филма „Хотел Београд“ у режији Константина Статскија. Снимано у Србији у руско-српској продукцији, ово остварење поново спаја чувене јунаке популарне серије „Хотел Елеон“, Дашу и Пашу. На премијери у Москви, била је екипа РТС-а.

Сценаристи популарних серија Кухиње и Хотел Елеон написали су Хотел Београд и причу сместили у српску престоницу у којој се срећу Паша и Даша.

„Била сам много срећна што сам се вратила лику Даше и зато што ми је Милош партнер. Даша је одрасла, смирила се, правична је и даље, романтична. Долази у Београд и мења људе које упознаје. Стварно сам заљубљена у вашу земљу, људи су дивни, срдачни, врло блиски Русима и зато ће Руси волети овај филм“, каже глумица Дијана Пожарскаја.

Комедија прати Павела, познатог по раскалашном животу, коме тетка оставља хотел у Београду са идејом да ће то натерати Пашу да промени начин живота и постане одговоран.

Миљеник српске и руске публике, у новом је глумачко-пословном замаху. Не само што је популарног Пашу из Хотела Елеон вратио у живот, већ је и Србију у Русији маркирао као пожељну туристичку дестинацију.

Премијера у Београду па специјалне пројекције широм Србије 

„Ја сам желео да ово учиним за свој град који је главна улога у овом филму, и за своју земљу“, истиче Милош Биковић.

Говорећи из угла продуцента филма, Биковић истиче да је то тешко рећи каква ће гледаност бити у Русији: „Надам се да ће у биоскопима бити минимум четири милиона гледалаца, а на платформи и на телевизији да та бројка дође до 30 милиона“.

После московске премијере, филм стиже у Београд, распродата је премијера, али су планиране специјалне пројекције.

„Отварамо нове пројекције. Биће од 12. марта у биоскопима широм Србије, имаћемо турнеју, тако да се надам да ће овај филм бити најгледанији не само у Србији него и у Русији“, закључио је прослављени глумац и продуцент.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи