Виктор Савић: Глумцу је жеља да ради што различитије ствари

Глумац Виктор Савић глуми у две серије на РТС-у, „Војној академији“ и „Монтевидео, Бог те видео“, а ускоро ће заиграти и у филму о Лесковцу, уочи Другог светског рата, „Српски Манчестер“.

Гостујући у Београдској хроници глумац Виктор Савић истакао је да је мала пауза око новогодишњих празника готова.

„Мени је почела сезона у Народном позоришту представом Велика драма, а убрзо крећу представе у Театру на Брду“, напомиње глумац.

У Театру је лепа атмосфера, све је пуно и долазе колеге глумци, а можда је то и нека подршка. Глумци долазе и у својству гледалаца.

„Надам се да сви долазе са позитивним намерама, а битно је и да дођу“, рекао је глумац.

Видећемо те у филму о Лесковцу, то је прича о Српском Манчестеру и ти имаш једну занимљиву причу.

„Дух филма је надахњујући, покретачки, подиже морал. Мој лик у том филму је Цоне који је направио фабрику“, рекао је глумац. 

„Кроз мој лик иде дух Лесковца у том времену. То је град који је био разорен, сценарио је феноменалан, драго ми је што ћу учествовати у том пројекту“, напомиње глумац Виктор Савић.

Ти и Андрија сте покренули нешто што није постојало у Београду.

„Шта год да се прича о било ком тренутку, ми смо у овом тренутку успели да све урадимо уз подршку људи са стране, треба да се верује и да се буде упоран. То су ситни кораци, не залећемо се, али имамо планове и идеје“, закључио је глумац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи