„Време је за санкање“ од 23. јануара у домаћим биоскопима

Најновија анимирана авантура за децу, али и одрасле „Време је за санкање“ у домаће биоскопе стиже 23. јануара у дистрибуцији „Дексин филма“.

Насловну нумеру филма под називом Најбољи дан изводе Бојана Радовановић и Катарина Радуловић, које су уједно и учествовале у синхронизацији филма.

Фића и његов тим су пред новим изазовом. Спремају се за такмичења у санкању а главни противници су му мистериозни Зоки и његова рођака – лепа, али снажна Чарна.

Фића је специјално за трку конструисао фантастичне санке, али се оне у првој трци распадну мало пре линије циља. То је тежак губитак за Фићу који се не мири са чињеницом да је можда направио грешку у конструкцији или да је стратегија трке била промашај.

Заједно са својим пријатељима открива да је Зоки варао да би се домогао победе. Фића захтева реванш трку... Зоки наравно пристаје, под условом да Фића направи нову писту за трку.

Када је са друговима направио спектакуларну трасу, Зоки је схватио да са Фићом нема шале, и почиње да смишља нове смицалице.

Док се спремају за нову трку Зоки је обезбедио све подвале да би добио трку. Али и Фића са својим другарима има неколико јаких изненађења за њега.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи