Стигао први трејлер за „Главног хероја“ са Рајаном Рејнолдсом

Од редитеља веома популарне серије „Чудније ствари“ Шона Левија стигао је први трејлер за акциону комедију „Главни херој“ која ће се у биоскопима наћи од 2. јула 2020. године.

Главна улога припала је једном од омиљенијих холивудских глумаца Рајану Рејнолдсу (игра насловну улогу у серијалу Дедпул) који на великом платну оживљава банкарског службеника Гаја.

Заробљен у рутини свакодневице, Гај је запрепашћен када открије да је у ствари споредни лик у бруталној видео-игрици названој Слободан град. Када његова банка бива опљачкана седамнаести пут у дану, почиње да схвата да ствари не иду како треба.

Према Рејнолдсовим речима, у питању је Повратак у будућност за нове генерације, а како глумац истиче, најновија авантура Главни херој је најбоље искуство које је имао до сада на филму.

Прича коегзистира између стварног света и имагинације, а редитељ Шон Леви истиче да филм није само спектакл: „Прича је веома окренута самим ликовима. Филм говори о успону идеалиста у свету који је веома мрачан“.

Осим Рајана Рејнолдса, у глумачкој екипи су и Џо Кери, Џоди Комер, Овен Бурк, Бритне Олдфорд и други.

Акциона комедија Главни херој у поход на биоскопе креће 2. јула 2020. године. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи