Стиже наставак филма „Секс и град“

Добре вести за обожаваоце Кери, Саманте, Миранде и Шарлот – популарне даме се враћају у новом наставку филма „Секс и град“, насталом из истоимене ТВ серије.

Сара Џесика Паркер, Ким Катрал, Синтија Никсон и Кристин Дејвис – глумице које су играле добро знане ликове из хит ТВ серије која је освојила срца гледалаца деведесетих година прошлог века – потписале су уговор о снимању новог филма.

Сценарио је 51-годишња Паркерова првобитно одбила јер, како је навео извор близак филму, није била задовољна што се ликови приказују у много озбиљнијем издању од уобичајеног. Стога су направљене одређене измене и нови наставак је добио зелено светло.

Снимање би требало да почне на лето 2017. године.

У годинама након, наизглед, завршетка приче о четири Њујорчанке, глумице су се занимале другим пројектима. Сара Џеска Паркер тренутно игра главну улогу у новој ХБО-овој серији Divorce, Синтија Никсон је преузела ролу Ненси Реган у филму Killing Reagan, Кристин Дејвис је дебитовала у позоришном комаду Fatal Attraction у Лондону, а Ким Катрал последње две године има улогу у канадској серији Sensitive Skin.

Али, све четири глумице су наговештавале повратак ликова који су их учинили глобалним звездама. Кристин Дејвис је недавно за лист Пипл рекла да „се осећа као да нису још завршили“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи