Свемирска љубавна прича „Путници“ у биоскопима од 29. децембра

Шта урадити када се током интергалактичког путовања пробудите 90 година пре доласка на циљ? Џим (Крис Прет) и Аурора (Џенифер Лоренс), двоје путника чије су се коморе за спавање поквариле и на тај начин их пробудиле из дугогодишње хибернације, откриће нам у филму Путници, који ће се на репертоару биоскопа наћи од 29. децембра.

Две младе и тражене звезде, Крис Прет и Џенифер Лоренс удружили су снаге и играће заједно у новом научнофантастичном, романтичном остварењу Путници. Филм говори о посади и путницима који су на свемирском броду у замрзнутом стању, због природе путовања које је веома дугачко.

На хиљаде њих налази се на броду, сви са једном мисијом, да населе нови свет. Међутим, проблем настаје када се један од путника пробуди, јер је остало још 90 година путовања до коначне дестинације.

Уместо да живи сам док остали спавају и умре у самоћи пре стизања на циљ, он ће пробудити једну путницу. На броду се налази и робот (коме глас позајмљује Мајкл Шин) који схвата незавидну ситуацију у којој се налазе Лоренсова и Прет.

Док Џим и Аурора покушавају да разоткрију шта се тачно крије иза њиховог прераног буђења, тако се између њих двоје јавља узајамна привлачност. Све до тренутка када се брод поквари, а њих двоје коначно открију застрашујућу истину о томе зашто су раније пробуђени.

Режију филма Путници потписује Мортен Тилдум, који је широј публици најпознатији по изузетном филму Игра кодова из 2014. године. Сценарио за остварење написао је Џон Спејтс, аутор филмова Најмрачнији сат, Прометеј и актуелног хита Доктор Стрејнџ.

Уз Џенифер Лоренс и Криса Прета у осталим улогама појављују се Мајкл Шин, Лоренс Фишбурн и Енди Гарсија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи