Породични дан уз најновију анимирану авантуру и поклоне за све малишане

Уживајте у још једном „Породичном дану“ у биоскопима „Синеплекс Делта сити“ и „ТЦ Ушће“, који ће бити одржан ове недеље, 25. децембра, у периоду од 12 до 17 сати, уз приказивање најновије анимиране авантуре „Певајмо“.

Породични дан уз најновију анимирану авантуру и поклоне за све малишане Породични дан уз најновију анимирану авантуру и поклоне за све малишане

Малишани ће на Породичном дану моћи да уживају у креативним радионицама, инспирисаним распеваним ликовима, а уз сваку купљену улазницу на поклон добијају часопис „Пепин забавник“ или „Мали Политикин забавник“.

Најсрећније клинце очекује слатко задовољство у облику поклон пакетића „јафа наполитанке“.

Смештен у свет попут нашег али који насељавају само животиње, Певајмо представља Бастера Муна (глас његовом лику дао је оскаровац Метју Меконахју), угледну коалу која је директор некада великог позоришта које је временом пропало.

Бастер је вечити оптимиста, добро, можда мало живи у заблуди, али воли своје позориште изнад свега и учиниће све да га задржи. Сад, суочен с пропадањем своје животне амбиције, он има последњу шансу да врати овом избледелом драгуљу некадашњу славу тако што ће продуцирати највеће светско такмичење у певању.

Појавиће се пет најозбиљнијих кандидата:
- Мајк, (Сет Мекфарлан) миш који певуши једнако добро као што вара људе,
- Мина, стидљива слоница тинејџерка (Тори Кели), која има ужасну трему од наступа,
- Росита, преморена мајка (оскаровка Рис Видерспун) која има 25 прасића,
- Џони, млади горила гангстер (Терон Еџертон) који тражи начин да побегне од породичног криминала,
- и Еш, панк-рок бодљикаво прасе (Скарлет Јохансон) која покушава да се отресе свог арогантног дечка и постане соло певачица.

Све животиње ће доћи на Бастерову аудицију верујући да је то њихова шанса да промене свој живот. А док их Бастер све појединачно подучава и доводи све ближе и ближе великом финалу, почеће да схвата да позориште можда није једино што треба да се спаси.

Међу глумце, који су позајмили глас главним јунацима и синхронизовали на српски језик спадају Слободан Стефановић, Паулина Манов, Ива Стефановић, Милан Антонић, Драгана Милошевић, Душица Новаковић и Пеђа Дамњановић, док је редитељ синхронизације Никола Булатовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи