Филмови уз ласерске пројекције у новом београдском биоскопу

Мултиплекс са осам сала у тржном центру „Београд Плаза“, имаће 1.500 места, а биће први биоскоп у југоисточној Европи са могућношћу приказивања филмова уз помоћ ласерске пројекције.

Отварање биоскопа планирано је за април наредне године, најавила је компанија „Синеплекс интернешенел“, водећи аустријски биоскопски ланац.

„Синеплекс интернешенел“ уложио је 7,5 милиона евра у изградњу два нова биоскопа у Нишу и Приштини, која су отворена током ове године.

Оба мултиплекса опремљена су дигиталном три-де технологијом и најсавременијим „Долбy“ звучним системом, док највеће сале у оба биоскопа нуде и могућност пројекција у 4-К резолуцији и ХФР технологији.

„Отварања у Нишу и Приштини отворила су ново поглавље нашег успеха у југоисточној Европи.

Очекујемо до 250.000 посетилаца сваке године“, каже руководећи партнер компаније „Синеплекс интернешенел“ Кристоф Папусек.

У последњих пет година, отворена су још три „Синеплекс“ биоскопа у Србији - два у Београду и један у Крагујевцу, а „Синеплекс“ у тржном центру „Ушће“, са 11 сала, највећи је биоскоп у Србији, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи