Читај ми!

Лукас одустао од „Ратова звезда“ због критика

Славни амерички редитељ Џорџ Лукас рекао недавно у интервјуу магазину „Венити фер“, да не жали због времена када је снимао култни серијал „Ратови звезда“, али и да не жели да учествује у осмишљавању нових епизода због критика.

Лукас одустао од „Ратова звезда“ због критика Лукас одустао од „Ратова звезда“ због критика

У октобру 2012. године Лукас је продао „Лукас филмс“ компанији „Дизни“ за четири милијарде долара и тако се одрекао франшизе чији је креатор.

У почетку је желео да учествује у осмишљавању нових епизода, али је врло брзо и од тога одустао. „Све идеје које бих предложио истог часа би одбацио продуцент“, објаснио је редитељ.

„Правите филм, а неко вас све време критикује. Људи доносе одлуке о томе шта ћете радити и пре него што то и учините. То није нимало забавно, не можете да експериментишете. Једноставно не можете ништа да учините“, рекао је Лукас.

Иако чврсто решен да више не учествује у раду на саги, није могао да се уздржи а да не пружи савет будућим редитељима: „Мој савет је да убаце што више свемирских летелица“.

Лукас генерално није одустао од филма. Његова је жеља да ради као на почетку каријере.

„Почео сам снимајући експерименталне филмове и поново желим да их снимам“, рекао је амерички редитељ, додајући помало резигнирано: „Али наравно, нико не жели да гледа експерименталне филмове“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи