Читај ми!

Спрема се „Топ ган 2“!

Глумац Вал Килмер на свом „Фејсбук“ профилу најавио снимање наставка великог филмског хита „Топ ган“, у којем ће се, како наводи, појавити Том Круз, Џин Хекмен, док ће режију преузети Френсис Форд Копола.

Није званично, али звучи уверљиво – амерички глумац Вал Килмер, који је глумио Леденог у поменутом филму из 1986. године, истакао је синоћ на свом профилу на највећој друштвеној мрежи да ће се уз нека звучна имена Холивуда, појавити у наставку.

„Управо ми је понуђен 'Топ ган 2' – немате често прилику да без читања сценарија кажете 'да'... Глумиће Џин Хекмен... Да, редитељ је Френсис Форд Копола... Да!, наводи се у његовом посту.

„Џери Брукхајмер (продуцент) и Том Круз. Да! Свима ће нам недостајати Тони Скот (редитељ), један од најфинијих џентлмена које сам упознао на филму, али, хајде да упалимо неке ловце опет!“

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи