Читај ми!

Од данас другачија Рада!

На Првом програму РТС-а од данас по подне гледаоци ће имати прилику да се друже са познатим лицем РТС-а Радом Ђурић, али на мало другачији начин. Емисија „А сада, Рада!“ намењена је пре свега женама, али одабиром тема, гостију и музике, настојаће да забави целу породицу.

Гледаоци су навикли да им пожели добро вече радним данима, али од данас, познато лице Београдске хронике Рада Ђурић, са гледаоцима ће се састајати уживо недељом по подне.

Иако ће се и даље бавити градским темама и постављати директна питања надлежнима, викенд резервише за жене и њихову свакодневицу.

„И једна и друга имају заједничку особину – говорим сада и о Београдској хроници и емисији која тек треба да почне. Та заједничка особина јесте да је то све живот. Трудићемо се, као и Београдска хроника, да емисија осликава живот свих нас“, каже Рада Ђурић.

Живот свих нас, емисија А сада Рада! осликаваће кроз музику, моду, кување. Рада ће са својим гостима уређивати станове, куће, баште. Ни у овој емисији неће се либити да поставља питања и захтева одговоре.

„Верујем да ћемо се наћи као што смо се нашли и досад. То захтева једну опуштену атмосферу. Покушаћемо да личимо на све домове. Волимо ми да ћаскамо недељом по подне баш када смо све завршили“, објаснила је ауторка и водитељка емисије А сада, Рада.

Енергична и образована, остварена и у породици и на послу, то су елементи у којима свака жена жели да се пронађе. Циљна група емисије ипак је шира. Из ње ће учити и мушкарци.

„Због тога што ће даљински сигурно бити у рукама жена а оне ће сигурно рећи: 'Слушај ово да чујеш и научиш'. Женско недељно поподне, то је емисија којом желимо да еманципујемо нас саме, а када то урадимо моћи ћемо да емаципујемо и наше мушкарце и нашу породицу и друштво у којем живимо“, истиче Оливера Ковачевић, главни и одговорни уредник Забавног програма РТС-а.

Уз Раду, недељом од 17 сати, биће и стална музичка група, за забаву, али и у функцији емисије.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи