Читај ми!

Нови филм о Бонду стиже у Београд 4. новембра!

Премијера новог Бонд филма „Спектра“ биће одржана 4. новембра у биоскопу „Синеплекс“ у ТЦ „Ушће“, а карте су већ у продаји.

Нови филм о Бонду стиже у Београд 4. новембра! Нови филм о Бонду стиже у Београд 4. новембра!

У наставку приче о тајном агенту 007 Џејмса Бонда поново игра Данијел Крејг, како је саопштено - последњи пут, преноси Танјуг.

Улога главног негативца поверена је добитнику Оскара Кристофу Валцу. Режију потписује Сем Мендез, који је био редитељ и на претходном филму из Бонд франшизе.

У глумачкој екипи су и Моника Белучи, Рејф Фајнс, Наоми Харис, Ендрју Скот и други.

Према синопсису, тајанствена порука из Бондове прошлости послаће га у мисију у Мексико, а потом и у Рим где ће упознати Луцију Скијару, прелепу и мистериозну удовицу познатог криминалца.

Бонд ће се инфилтрирати на тајни састанак и открити постојање злокобне организације познате под именом Спектра. У међувремену у Лондону, Макс Денбих - нови директор сектора за националну безбедност, истражује Бондове раније задатке и тражи разлоге због чега је МИ6, који води М уопште потребан.

Агент 007 тајно затражи помоћ, како би пронашао Медлин Сван, ћерку његовог непријатеља код којег се налази траг који води до откривања Спектре.

Као ћерка убице, Медлин разуме Бонда више од било кога другог. Како се он приближава срцу Спектре ускоро сазнаје за застрашујућу повезаност између себе и непријатеља којег све време покушава да пронађе.

Како је најављено, купци карата за премијеру филма „Спектра“ имаће прилику да учествују у акцији биоскопа „Синеплекс“ и освоје поклон изненађења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи