Читај ми!

Животиње избезумљене због новог филма Бреда Пита

Становници села Балигали, у Северној Ирској, жале се на буку коју током снимања ствара екипа најновијег филма Бреда Пита "The Lost City of Z", наводећи да акционе сцене узнемиравају животиње на њиховим фармама.

Краве, кокошке и коњи су „престрављени“ честим експлозијама које се чују са снимања холивудског остварења у продукцији компаније Бреда Пита „План Б“, преноси Танјуг.

„Почело је прошлог понедељка лупњавом, пуцњавом и мањим експлозијама. Убрзо су уследиле веће експлозије. Од њих ми се затресла цела кућа“, рекао је за Тајмс Џејсон Мекилион, један од незадовољних житеља Балигалија, наводећи да су се животиње „избезумиле од страха“.

„Мој пас је дрхтао сакривен испод столице, а кокошке су се разлетеле на све стране. Комшијини коњи су јурили као помахнитали, а он сам је замало страдао када су краве кренуле у стампедо“, објаснио је Мекилион, додајући да је изгледало као да је рат у току.

„Ово је сеоско подручје, у ком је обично мирно. животиње су ненавикнуте на буку зато су тако хистерично реаговале“, нагласио је овај становник Балигалија.

Филм, у којем глуме Чарли Хунам, Роберт Патинсон, Сијена Милер и Том Холанд, прати причу британског војника и шпијуна Персија Фосета који је 1925. године нестао у бразилској џунгли са својим сином док је био на трагу напредне цивилизације З.

Остварење би у биоскопе требало да стигне 2016. године.

Ово није први пут да снимање једног филма у ком учествује Бред Пит узнемирава локално становништво. У новембру 2013, редитељ ратне драме Бес (Fury), Дејвид Ајер, морао је да се извини становницима Ширбурна, у Оксфордширу, након што их је у пола ноћи пробудила пуцњава током снимања ратне сцене.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи