Читај ми!

Бенисио дел Торо негативац у „Звезданим ратовима: Епизода VIII“

Оскаровац Бенисио дел Торо каже да је узбуђен због нове улоге у филму „Звездани ратови: Епизода VIII“, који ће се следеће године појавити у биоскопима. Ипак, глумац није желео да ода превише детаља.

Гласине да ће Дел Торо глумити негативца у наредној екранизацији Звезданих ратова појавиле су се пре неколико месеци, али све до сада није било никакве потврде.

„Знам да су фанови веома залуђени Звезданим ратовима, а ја сам веома узбуђен што ћу бити део ове велике франшизе“, рекао је за Би-Би-Си Дел Торо.

Холивудски глумац истакао је да је прочитао сценарио, који је оценио да је веома добар.

„Нисам још почео да развијам лик, али ћу га градити са редитељем. Не волим да говорим о стварима док се не заврше“, објаснио је оскаровац.

Звездани ратови: Епизода VIII други је део нове трилогије, који је најављен за 2017. годину, а режија је поверена Рајану Џонсону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи