Читај ми!

„Алвин и веверице“ у биоскопима од 24. децембра

Анимирани, синхронизовани филм „Алвин и веверице: Велика авантура“ стиже од 24. децембра у домаће бисокопе, најавила је дистрибутерска кућа „Мегаком филм“.

„Алвин и веверице“ у биоскопима од 24. децембра „Алвин и веверице“ у биоскопима од 24. децембра

У новом филму, три живахне веверице верују да је Дејв (Џејсон Ли) одлучио да запроси своју нову девојку у Мајамију.

Убеђени да ће да их остави након веридбе, Алвин, Теодор и Сајмон пакују кофере и крећу на пут да га спрече у томе. Имају само три дана да га зауставе или ће добити застрашујућег полубрата.

Алвин и веверице, настале као ликови у машти једног музичара, одушевљавају публику широм света више од 50 година. Прва три анимирана филма о Алвину и веверицама заједно су зарадила више од 900 милиона долара.

Четврти део популарног анимираног серијала, остварење Алвин и веверице: Велика авантура биће синхронизовано на српски језик, како би најмлађи могли несметано да уживају у авантури Алвина, Теодора и Сајмона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи