Читај ми!

Меган Фокс нова Џес у серији „Нова девојка“

Меган Фокс се придружује америчкој серији „Нова девојка“ и то на месту главне јунакиње – уместо Зои Дешанел играће Џесику Џес Деј.

Звезда Трансформерса и Тинејџерских мутант нинџа корњача треба да се појави у епизодама које ће бити приказане од јануара следеће године, преноси Танјуг.

Извршни продуцент Фоксове серије New Girl, Лиз Мериведер, нашалила се у својој изјави и рекла како је за њу потпуно лудо то што таква предивна особа може да буде толико смешна „али претпостављам да сви морамо то да прихватимо“.

„Њен сам обожавалац од филма This is 40 и веома сам узбуђена пошто ћемо је имати у серији. Имали смо Меган на уму када смо писали наставак серије и она је особа која је требало да дође и да продрма те младиће“, наводи она.

Зои Дешанел је у августу месецу добила ћерку и због тога (за сада) напушта серију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи