Читај ми!

Бонд и "Spectre" премијерно пред краљицом!

Нове авантуре тајног агента 007, међу првима ће видети британска краљица и њени унуци, војвода и војвоткиња од Кембриџа и принц Хари, на премијери филма "Spectre", 26. октобра у Ројал Алберт холу, у Лондону.

Бонд и "Spectre" премијерно пред краљицом! Бонд и "Spectre" премијерно пред краљицом!

Најпознатији филмски шпијун Џејмс Бонд у служби краљице је од 1969. године. Свесна вредности свог најбољег агента, Елизабета Друга му је већ јавно честитала и захвалила 2012. године, када га је поставила за свог телохранитеља на дан отварања Олимпијских игара у Лондону.

Идућег месеца, поново ће одати признање свом омиљеном поданику тако што ће присуствовати светској премијери филма Spectre, другог Бондовог филма у режији Сема Мендеса, преноси Танјуг.

Филм ће бити приказан у престижном Ројал Алберт холу, а краљица ће пројекцији присуствовати у друштву причева Вилијама и Харија и принцезе Кејт.

Део екипе ће такође бити у сали. Данијел Крејг, Кристоф Валц, Моника Белучи и Леа Сејду присуствоваће пројекцији, али и редитељ Сем Мендес, као и главна продуценткиња Барбара Броколи.

Премијера остварења Spectre имаће и добротворни карактер: сав приход биће намењен хуманитарним организацијама које помажу уметницима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи