Читај ми!

Вуди Харелсон негативaц на „Планети мајмуна“

Глумац Вуди Харелсон играће негативца у наставку филма „Планета мајмуна“, осмог дела франшизе који у биоскопе стиже у јулу 2017. године, најавио је данас домаћи дистрибутер „Мегаком филм“.

Вуди Харелсон негативaц на „Планети мајмуна“ Вуди Харелсон негативaц на „Планети мајмуна“

Наставак популарне франшизе почиње да се снима ове јесени у Ванкуверу у режији Мета Ривса, који је режирао и остварење Планета мајмуна - Револуција (2014).

Марк Бомбак и Дилан Кларк су сценаристи, док је продуцент филма кућа "Chernin Entertainment".

Прошлогодишњи хит Планета мајмуна - Револуција зарадио је више од 700 милиона долара на биоскопским благајнама широм света.

Још увек није објављено ко ће играти у наставку приче о Цезару, генетски модификованој шимпанзи која предводи популацију мајмуна на Земљи.

У претходним деловима Цезара је посебном "motion capture" техником на великом платну оживео Енди Серкис.

Недавно је процурило у јавност да ће у наставку играти и млади амерички глумац Габријел Чавариа, који се прославио улогом у серији East Los High.

Харелсон тренутно снима филм о председнику Линдону Џонсону, а добио је признање за рад на првој сезони ХБО серије Прави детектив.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи