Читај ми!

Осам Креативних Емија „Игри престола“!

Америчка ТВ серија „Игра престола“ и документарни филм о сајентологији "Going Clear" освојили су награде Креативни Еми која се додељује за техничке иновације у телевизијској продукцији. Награде су додељене недељу дана пре доделе основних Емија.

Игра престола је освојила осам Креативних Емија у разним техничким категоријама. Ова серија има највише номинација за главни Еми - укупно 24, преноси Бета.

У катерогији телевизијског документарног филма, награду је добио Going Clear Алекса Гибнија. Његов документарац је изазвао одређене контроверзе у америчкој јавности.

Главна награда Еми, које ће бити додеље наредне недеље, додељују се у више различитих категорија, а одлуку о томе доносе три организације.

Академија телевизијске уметности и наука одлучује о наградама у категорији програма који се емитују у ударном термину.

Национална академија телевизијске уметности и наука одлучује о наградама у категорији програма који се емитују у дневном термину, о докуметарном, спортском и информативном програму.

Међународна академија телевизијске уметности и наука одлучује о наградама у категорији програма који су настали ван САД.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи