Читај ми!

Финале франшизе „Игре глади“ у биоскопима од 18. новембра

Филм „Игре глади: Сјај слободе“, 2. део, стиже у биоскопе 18. новембра, најавио је домаћи дистрибутер „Блиц филм и видео“.

Финале спектакуларне франшизе режирао је Френсис Лоренс. Главне улоге тумаче Џенифер Лоренс, Џош Хатчерсон и Лајам Хенсворт.

„Револуција се ближи и од 19. новембра више ништа неће бити исто, а ватра ће горети заувек“, наводи се у најави последњег дела екранизације серије романа Игре глади Сузан Колинс (код нас у издању „Вулкана“).

Оскаровка Џенифер Лоренс постала је „птица ругалица“ која се напокон решила окова и слободно раширила крила.

Јунакиња коју она игра – Катнис Евердин, након што је постала вођа масовне побуне потлачених, заједно са Дистриктом 13 покреће свеопшту револуцију против аутократског Капитола.

Катнис наставља своју улогу хероине која се у невероватној бици за преживљавање бори за свој народ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи