Читај ми!

Дизнијеви филмови преко „Амазона“ и „Мајкрософта“

Компанија „Дизни“ потписала је споразуме с „Амазоном“ и „Мајкрософтом“ који ће јој омогућити да користи њихове клауд (cloud) сервисе за дигиталне филмове.

Тим договорима ће бити повећан број начина на који се могу гледати Дизнијеви филмови, а за сада то обухвата око 450 остварења, преноси Бета.

Та компанија већ има договоре с Вудом, Гугл плејом и Ајтјунсом.

„Дизни“ је саопштио да ће од данас корисници „Амазон“ видеа и Мајкрософтовог Movies and TV у САД моћи да се повежу на Disney Movies Anywhere.

Приступи филмовима „Дизнија“, „Пиксара“, „Марвела“, као и серијалу Ратова звезда, биће омoгућен на различите начине, међу којима је и апликација за Мајкрософтов Иксбокс 360 и Амазонове таблете Фајр, Фајр ТВ и Фајр ТВ стик.

Заинтересовани ће моћи да гледају филмове преко „Амазонове“ видео-апликције за телевизију, мобилне уређаје, као и преко интернета.

Акције „Дизнија“ данас су пре отварања берзе скочиле за два одсто.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи