Читај ми!

Шпијунске вратоломије Смотанка и Трапавка у биоскопима од 17. септембра

Урнебесна три-де анимирана комедија о супершпијунима који користе бесмислене изуме, синхронизована на српски, „Смотанко и Трапавко: Невероватна мисија“, пред српском публиком биће од 17. септембра.

Шпијунске вратоломије Смотанка и Трапавка у биоскопима од 17. септембра Шпијунске вратоломије Смотанка и Трапавка у биоскопима од 17. септембра

Смотанко и Трапавко су два највреднија супершпијуна тајне владине агенције (ТИА) и прати их глас да решавају све криминалне случајеве које остали агенти не могу.

Како би решили те задатке њих двојица користе маске и бизарне изуме који су у већини случајева бесмислени.

Управо због тога њихове мисије постају непресушан извор забаве који до сада није виђен у свету шпијунаже. На репертоар домаћих биоскопа, најавио је дистрибутер „Мегаком“,  остварење Смотанко и Трапавко: Невероватна мисија три-де стиже 17. септембра!

Џими Ел Качондо и његови следбеници су украли тајни документ из ТИА штаба. Због невероватне крађе, штаб је постао предмет подсмеха свих других шпијунских агенција.

Директор нападнуте агенције је одлучио да мисију враћања драгоценог документа препусти топ агентима - Смотанку и Трапавку.

Да све буде горе, опасни криминалац је побегао из затвора и планира да се освети Трапавку за хапшење у прошлости. На крају ће бити приморани да се удруже да би пронашли скровиште Џими Ел Качонда.

У међувремену, професор Бактерија покушава да помогне агентима са својом најновијом проналаском - напитком који претвара људе у супротно од онога што јесу или мисле.

Урнебесна анимирана пародија настала је на основу истоименог популарног стрипа.

Остварење номиновано у шест категорија на 29. додели Гоја награда (признања шпанске Академије филмске уметности и наука), освојило је две престижне награде - за најбољу анимацију и најбоље адаптирани сценарио.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи