Читај ми!

Скали са периком у наставку „Досијеа икс“

Обожаваоци „Досијеа икс“ који су присуствовали снимању нове сезоне популарне серије изненадили су се када су приметили да Џилијан Андерсон носи перику. Глумица не крије да је то истина и открива због чега је „њеној коси потребна помоћ“.

Годинама је Дејна Скали, лик који Џилијан Андерсон тумачи у серији Досије икс, била најпопуларнија риђокоса жена на малим екранима. На првим фотографијама нове сезоне, која ће почети да се емитује од јануара идуће године, Скали, међутим, има више плаву него риђу косу, и што је још горе, то није њена права коса, већ перика, преноси Танјуг.

Други дан снимања у центру Ванкувера пратило је око 9.500 обожавалаца серије, од којих је неколико њих приметило да Џилијан носи перику, вест која је убрзо осванула на интернету.

У интервјуу који је дала листу Entertainment Weekly, глумица је потврдила да носи перику и објаснила зашто. Наиме, када је неколико дана пре почетка снимања хтела да се офарба у риђе, њен фризер јој је то забранио.

„Пре тога сам неколико пута морала да се фарбам због улога (серије Криза, Ханибал, Пад) и коса је почела нагло да ми опада“, испричала је глумица која је светску славу стекла играјући Дејну Скали.

„Усред снимања серије Пад морали су да престану да ми стављају виклере, јер је коса почела да ми опада у праменовима“, пожалила се Андерсонова.

Није могла да поново постане риђа без опасности да потпуно оћелави.

„Зато морам да носим перику, иако ми то веома смета. То је као да држите главу у калупу. Стално ме боли глава, имам ужасне мигрене. Желим да сви моји фанови знају да патим да бих била риђокоса“, поручила је глумица.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи