Читај ми!

Терминатор се враћа у биоскопе 1. јула

Нови наставак приче о Терминатору, филм „Терминатор генезис“ премијерно у домаће биоскопе стиже 1. јула, најављују из „Тарамаунта“.

Франшизу Терминатор наставља остварење са Арнолдом Шварценегером у улози киборга "Т-800".

Када Џон Конор (Џејсон Кларк), вођа покрета отпора људи, пошаље наредника Кајла Риса (Џеја Кортнија) назад у 1984. годину, да заштити Сару Конор (Емилија Кларк) и одбрани будућност, неочекивани след догађаја ће направити пукотину у временском току.

Сада ће се наредник Рис наћи у новој и непознатој верзији прошлости, где ће се сусрести с неочекиваним савезницима, укључујући и Чувара (Арнолд Шварценегер), опасним новим непријатељима и изненађујућом новом мисијом: да врати будућност у претходно стање...

Терминатор генезис биће приказан у биоскопима „Синеплекс“ у тржном центру „Ушће“, „Синеплекс“ у „Делта ситију“, „Рода“, „Таквуд“, „Дом синдиката“, „Фонтана“, „Арена синеплекс“ у Новом Саду, „Синеплекс плаза“ у Крагујевцу, биоскопима „Купина“ и „Вилин Град“ у Нишу, „Кварт“ у Краљеву.

Уочи премијере, само 26. јуна, посетиоци биоскопа „Синеплекс“ у „Ушћу“ и „Делта ситију“ биће у прилици да погледају први филм из овог популарног научнофантастичног серијала - Терминатор, који је 1984. режирао Џејмс Камерон.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи