Шварценегер поново Конан!

Чим приведе крају обавезе око остварења „Терминатор џенисиз“, најпознатији светски „табаџија“ Арнолд Шварценегер поново ће бити Конан Варварин. "The Legend of Conan" аутори најављују као „бруталан наставак достојан првог дела“.

Продуцент и сценариста филма The Legend of Conan Крис Морган недавно је изјавио да ће нови филм којим ће се бавити бити наставак оригинала Џона Милијуса и логичан продужетак приче о лику који је створен филмом из 1982. године, преноси Танјуг.

Снимање наставка остварења Конан Варварин почеће чим звезда филма, Арнолд Шварценегер, обави све што је планирано око остварења Терминатор џенисиз (који у домаће биоскопе стиже 2. јула захваљујући „Тарамаунту“), то јест ове јесени.

„Кад га поновно сретнемо, Конан је већ проживео живот као лопов, ратник, гусар, краљ и легенда, а сад је старац“, објашњава Морган, „старац који и даље витла мачем“.

Његова намера је да сними филм који ће остати веран „бруталном тону“ и визији Џона Милијуса и који ће прави обожаваоци прихватити, а сматра да ће му помоћи и то што је у снимање укључена прва генерација правих поштовалаца оригинала.

„Први филм био је бруталан. Конана и волимо због његове политичке некоректности. Он не размишља, он делује. А студио је од нас тражио да створимо наставак достојан филма из 1982. године“, истакао је Морган.

Према његовим речима, у остварењу The Legend of Conan појављују се најмање три глумца из првог филма, али није открио о коме jе рeч. Такође, приче из другог и трећег Конана биће прескочене.

Конан Варварин заснован је на причама Роберта Е. Хауарда из тридесетих година 20. века. Београдски "Darkwood" објавио је и стрип хронике овог јунака.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи